schilderijen - cursus - workshops
Bedrijfsworkshops

Zoekt U een creatieve activiteit die garant staat voor een gezellige dag?
Een activiteit waaraan werkelijk iedereen mee kan doen?
Kies dan voor de workshop schilderen gegeven door de kunstenares Dewy Baak. U zal ontvangen worden in haar atelier nabij Tilburg centrum waar het altijd goed toeven is!

De mogelijkheden zijn eindeloos. U zult aan het werk gaan in teams of individueel. U kunt aan de slag met een thema of opdracht., maar u kunt ook zelf een onderwerp aandragen. Ook als u nog nooit een penseel heeft aangeraakt is dit geen enkel probleem!

De workshops worden intensief begeleid zodat iedereen tot een plezierig resultaat kan komen en het voor elk niveau een leuke bezigheid is. Schilderen is zeer geschikt als onderdeel van uw bedrijfsuitje of voor een teambuilding-dag.
Of u nu een naaktmodel wil schilderen, een onderwerp met een thema wat is afgestemd op uw bedrijf of een groot abstract werk. Alles kan besproken worden zodat u het meeste uit uw activiteit haalt. De uiteindelijke kunstwerken zullen een perfecte weerspiegeling zijn van u en uw personeel of bedrijf.

Elke workshop wordt persoonlijk begeleid door Dewy Baak en heeft een informeel en gezellig karakter. De workshops worden gegeven vanaf 8 personen met als standplaats het atelier van Dewy nabij Tilburg centrum. 
Bij grote groepen kan er worden uitgeweken naar een alternatieve locatie. Bij alle workshops zijn alle materialen inbegrepen zoals schildersdoeken of panelen, verf en schorten. Bovendien worden alle schilderijen naderhand voor u gevernist waarna de kunstwerken kunnen worden opgehaald. Ook worden er gedurende de workshop foto’s gemaakt die u naderhand digitaal ontvangt.

De duur van de workshop is standaard tussen de 2 tot 2,5 uur, al dan niet met een pauze of lunch ertussen.

Deelnemers 8 tot 10 personen: € 39,95 pp*
Deelnemers 10 tot 20 personen: € 37,95 pp *
Deelnemers vanaf 20 personen: € 34,95 pp *

*inclusief onbeperkt koffie, thee en iets lekkers.
Deze prijzen zijn inclusief 21%BTW

( De workshop Naaktmodel Schilderen heeft een afwijkende prijs)

Een week voor aanvang van de workshop dient het definitief aantal deelenemers bekend te zijn. Op dit aantal wordt de factuur naderhand berekend.

Uiteraard is het ook mogelijk om bij uw workshop dranken en/of een buffet te bestellen. Ook als u een langere workshop wil, is daar een passende invulling voor te bedenken. Neemt u dus gerust contact op om te mogelijkheden te bespreken!

Bel of mail voor meer informatie:

Unieke schilderijen, betoverende kunstwerken, gemaakt met geschilderde graffiti en liefde. Persoonlijker wordt het niet.

Ik wil graag meer informatie over:

Ik wil graag meer informatie over: